Nu är hemsidan uppe!

Hej!

Nu är våran hemsida äntligen igång.  Jacob har verkligen kämpat nu det sista, (för att jag tjatat så).

Tjöt lönar ju sig!

Nu är juluppehållet slut och träningen men hundarna i Ridhuset har börjat. Det är ingen kurs utan man tränar själv på det man vill. Det är jätte skönt att det är i manechen nu när det är vinter och svin kallt ute, undra hur länge det ska vara så hemskt kallt!

På träningen går det framåt, Tiivo vill gärna skälla på allt och alla, det är jätte jobbigt.

Så det håller vi på att träna bort, men det är inte lätt alla gånger.

Zevs är som vanligt lite seg på träning, han gillar inte det något vidare. Men matte gör så han får hänga med och träna, vi ska gå i lydnaden nu till våren. Jag (martina) och Zevs har tränat i lydnadsklass 2 i säkert två år nu. Men det är kul. Vi strävar inte efter att tävla, jag tycker att det är bra att blanda lydnadsmomenten i vardagslydnaden. Just nu tränar jag mycket på att han ska kunna ligga platsliggning bland folk, då går vi till Eriksberg där går mycket folk. Han är jätte duktig.

Jag hoppas att kunna tävla, iaf träna lydnad med Tiivo framöver. Men vi får se vad den rackarn gillar att göra.

Jacob föresten ska nog börja tävla spår med Zevs, spår är något han är jätte duktig på och tycker om att göra. Jacob har ju mer det intresset, att göra något hunden är till för som han kallar det.Han vill både spåra och valla med Tiivo när han har åldern inne.

Nä gud vad jag är hungrig nu, ska smaka på tacopajen min syster har gjort , den är säkert svin god hon är bäst på och laga mat!

Hej på er alla! Hoppas nu ni kommenterar mitt första riktiga blogg inlägg!

 


RSS 2.0